Rioolservice Mijdrecht?

Zoekt u een betrouwbare rioolservice in Mijdrecht?

U kunt ons inschakelen voor alle soorten ontstoppingswerkzaamheden in de regio Mijdrecht. Wij zorgen ervoor dat uw verstopte riolering snel weer in orde wordt gemaakt. Hierbij maken wij gebruik van modern materieel dat niet alleen veilig is voor uw leiding, maar ook voor het milieu. Alle soorten verstoppingen zijn voor ons oplosbaar in een korte tijd.
Rioolservice Mijdrecht

Wij maken uw riolering schoon met krachtige ontstoppingsmachines zonder dat daarbij ontstoppingsmiddelen toegepast worden. Ontstoppingsmiddelen zijn niet effectief en kunnen bovendien schadelijk zijn voor uw riolering. Het gebruik van ontstoppingsmiddelen is dan ook af te raden.

Het ontstoppen van een riolering hoeft niet duur te zijn

Zo kunt u bij ons al terecht voor het laten ontstoppen van uw riolering vanaf € 72,50 ex btw. Deze tarieven zijn voordelig voor particulieren en bedrijven die te maken krijgen met rioolproblemen. Het kan voorkomen dat een verstopte riolering wordt veroorzaakt door een breuk in de leiding, in deze situatie helpen wij u graag bij het vervangen van het rioolsysteem en daarvoor halen wij dan de benodigde materialen in huis.

Uw riolering is bij ons in vertrouwde handen

Zodra u ons heeft ingeschakeld kunt u er vanuit gaan dat u de beste service ontvangt op het gebied van rioolwerkzaamheden. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren en bieden daarom een service waarbij u alleen betaalt wanneer er een oplossing is geboden voor het verstoppingsprobleem. Bovendien ontvangt u van ons een maand garantie op de ontstoppingswerkzaamheden.

Onze riool specialisten staan voor u klaar

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ontstoppingsbranche zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Particulieren en bedrijven schakelen ons 24 uur per dag en zeven dagen per week in voor het verrichten van rioolwerkzaamheden. Van het ontstoppen tot het aanleggen van een riool.
Bel: 06-28791793