Rioolservice Middelburg?

Zoekt u een vakkundige rioolservice in Middelburg?

Van het ontstoppen tot het laten aanleggen van rioleringen kunt u bij ons terecht! Wij zijn er voor iedereen die te maken krijgt met rioolproblemen of rioolwerkzaamheden wilt laten verrichten, zoals het aanleggen van een nieuwe riolering. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat wij duizenden verstoppingen hebben verholpen bij particulieren en bedrijven naar alle tevredenheid.
Rioolservice Middelburg

In Middelburg kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week contact met ons opnemen

Een riool kan verstopt raken op ieder moment van de dag. Het komt nooit goed uit wanneer een rioolleiding verstopt raakt, dat weten wij maar al te goed. U vindt bij ons alle expertise en machines die nodig zijn om u zo snel mogelijk van deze verstopping af te kunnen helpen. Voor het maken van een afspraak kunt u het onderstaande telefoonnummer opbellen. U wordt dan direct geholpen door een van onze medewerkers.

Inventariseer de symptomen zoveel mogelijk

Voordat u ons opbelt vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk van de symptomen van de verstopping vast te stellen en aan ons door te geven wanneer u contact met ons opneemt. Zo kunnen wij de service medewerkers op de juiste manier inlichten en voorzien van de benodigde materialen.

Is het voor u niet mogelijk de oorzaak vast te stellen?

Geen paniek, het is uiteraard mogelijk dat een van onze service medewerkers bij u op locatie de oorzaak analyseert. Wij kunnen zelfs een rioolcamera inzetten waarmee de binnenkant van de leiding nauwkeurig kan worden bekeken.

Standaard een maand garantie

Mocht uw riolering binnen deze maand weer verstopt raken, dan komen wij langs om de riolering te ontstoppen en betaalt u niets!

Neem contact met onze riooldienst op in Middelburg

Zo kunt u dezelfde dag nog genieten van een riolering die weer zonder problemen het water laat wegvloeien in de afvoer.
Bel: 06-28791793