Rioolservice Meijerijstad?

Bent u op zoek naar de beste rioolservice in Meijerijstad?

Dan heeft u de juiste website gevonden! Hier vindt u alle benodigde informatie omtrent het laten ontstoppen of aanleggen van uw riolering. Met meer dan 10 jaar ervaring zij wij een begrip in de regio en worden wij veelvuldig ingeschakeld door particulieren en bedrijven die te maken krijgen met rioolproblemen.
Rioolservice Meijerijstad

Dag en nacht bereikbaar

Aangezien rioolproblemen altijd op de meest ongelegen en onverwachte tijdstippen voorkomen, hebben wij een riooldienst opgezet waarbij het mogelijk is om 24 uur per dag en zeven dagen per week service te verrichten in heel Nederland.

Betaalbare tarieven

Het is onze ambitie om een riooldienst te leveren van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo kunt u bij ons terecht vanaf €€72,50 exclusief btw voor het ontstoppen van uw riolering. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Uw leiding is bij ons in vertrouwde handen

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden verstoppingen verholpen en diverse complexe verstoppingen al meerdere malen meegemaakt. Hierdoor zijn wij in staat de oorzaak van de rioolverstopping in korte tijd te analyseren en de beste aanpak voor u te realiseren.

Indien de oorzaak van de verstopping niet meteen duidelijk is, is het mogelijk om een camera inspectie uit te laten voeren in uw riolering. Op een beeldscherm kunt u dan meekijken naar de binnenkant van uw rioolleiding. Zo wordt duidelijk in welke staat de riolering zich bevindt en hoe de verstopping het beste kan worden opgelost.

Binnen hoeveel tijd kunnen jullie ter plaatse zijn?

Meestal kunnen wij al binnen 2:00 uur bij u aanwezig zijn voor het verrichten van ontstoppingswerkzaamheden. Echter, wij zijn afhankelijk van een efficiënte planning en de drukte op de weg. Wanneer u zo vroeg mogelijk op de dag belt, is de kans dat wij u snel van dienst kunnen zijn het grootst. Bel voor meer informatie naar het onderstaande telefoonnummer.
Bel: 06-28791793