Rioolservice Kampen?

Zoekt u vandaag nog een rioolservice in Kampen?

Bespaar op de kosten voor het ontstoppen van uw riolering en schakel onze voordelige riooldienst in. U kunt via het onderstaande telefoonnummer direct met ons in contact komen voor het maken van een afspraak. Wij kunnen iedere verstopping gegarandeerd oplossen met onze krachtige machines.
Rioolservice Kampen

Gecertificeerd personeel

Hebben ons werkzame personeel is gecertificeerd en beschikt over minimaal 10 jaar werkervaring in de ontstoppingsbranche. Zij hebben inmiddels duizenden verstoppingen met succes verholpen en weten exact wat er voor nodig is om de oorzaak van de verstopping in korte tijd achterhalen en de best mogelijke ontstoppingsmethode toe te passen bij particulieren en bedrijven.

Wij zijn altijd geopend

U zult het zien dat u in het weekend visite verwacht en dat juist op dat moment de riolering verstopt raakt. Hoe prettig is het dan dat u een rioolservice kunt inschakelen die de problemen op tijd verhelpt? Wij voorzien in deze behoefte door het leveren van een riooldienst die 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar is voor het verrichten van rioolwerkzaamheden. Van het ontstoppen tot het onderhouden van een riolering kunt u bij ons terecht.

Heeft u haast bij het laten ontstoppen van uw riolering?

U wilt niet te lang wachten met het laten ontstoppen van het riool. Dit begrijpen wij voorkomen en daarom maakt iedereen standaard gebruik van ons spoedservice waarbij wij ernaar streven binnen maximaal 2:00 uur ter plaatse te zijn bij u op locatie.

Per direct een rioolexpert laten langskomen in kampen?

Voordat u ons opbelt verzoeken wij u eerst zoveel mogelijk symptomen van de verstopping te noteren. Dit kunt u dan als doorgeven wanneer u ons belt zodat wij onze service medewerkers met de juiste voorzieningen op pad kunnen sturen. U kunt ons gerust opbellen voor meer informatie.
Bel: 06-28791793