Rioolservice Hengelo?

Heeft u dringend een rioolservice nodig in Hengelo?

Dan bieden wij uitkomst met onze riooldienst die 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend is. Onze rioolexpert in Hengelo is gespecialiseerd in het verrichten van allerlei soorten rioolwerkzaamheden zoals het ontstoppen van rioleringen, het repareren van rioolleidingen en het aanleggen van nieuwe rioolsystemen.
Rioolservice Hengelo

Wij kunnen binnen 2:00 uur ter plaatse zijn in Hengelo

Of u nu overdag of ‘s avonds belt, het is bij ons mogelijk een afspraak in te plannen voor als u met spoed een rioolreparatie wilt laten uitvoeren. Met onze moderne ontstoppingsmachines is het mogelijk om complexe verstoppingen in korte tijd te verhelpen.

Particulieren en bedrijven profiteren van blijvend lage tarieven voor het onderhouden van rioleringen. U krijgt telefonisch te horen wat de kosten zijn. Wij leveren een rioolservice met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Duizenden tevreden klanten gingen u voor.

Wat is onze werkwijze?

Wij stellen het zeer op prijs als u zoveel mogelijk informatie verstrekt aan de telefoon over de rioolverstopping. Zo kunnen wij de servicemedewerker met de juiste instructie naar u toe sturen en kan indien nodig het juiste materiaal in huis worden gehaald om de werkzaamheden bij u op locatie te voltooien.

Indien u vandaag belt is het mogelijk om dezelfde dag nog geholpen te worden. Belt u alstublieft zo vroeg mogelijk op de dag zodat wij een planning kunnen maken waarbij wij zoveel mogelijk mensen van dienst kunnen zijn.

Vandaag nog een afspraak maken?

Door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer heeft de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen met een van onze medewerkers. Indien u liever vrijblijvend contact wenst te hebben per e-mail, dan verzoeken wij u een bericht te sturen via het contactformulier op deze website.

Wie kiest voor kwaliteit in Hengelo, schakelt onze riooldienst in.
Bel: 06-28791793