Rioolservice Bergen op Zoom?

Is uw riool verstopt in Bergen op Zoom en zoekt u een rioolservice?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontstoppen van uw riolering! Op deze pagina vindt u alle informatie over onze riooldienst: onze werkwijze en contactmogelijkheden. U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week een beroep op ons doen voor het verrichten van rioolwerkzaamheden in de regio Bergen op Zoom.
Rioolservice Bergen op Zoom

24 uur bereikbaar

Riool klachten komen op alle tijdstippen voor. Uit ervaring weten wij dat iedereen zo snel mogelijk van deze narigheid afgeholpen wilt worden. Daarom hebben wij een dienstverlening opgericht die altijd geopend is (dus ook op feestdagen).

Snel ter plaatse

U zult zien dat nadat u telefonisch contact met ons heeft opgenomen, de servicemedewerker binnen maximaal 2:00 uur bij u ter plaatse is om de rioolwerkzaamheden te verrichten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de krachtige ontstoppingsmachines die er te krijgen zijn in de ontstoppingsbranche. Niet alleen wordt uw leiding snel en efficiënt ontstopt, maar ook nog eens zeer veilig voor uw riolering en het milieu. Wij maken namelijk niet gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen. Het gebruik van ontstoppingsmiddelen is bovendien ten zeerste afgeraden.

Weet u niet zeker waardoor de verstopping veroorzaakt wordt?

Dan staan wij klaar om de oorzaak gedetailleerd in kaart te brengen wanneer wij bij u ter plaatse zijn met ons professionele materieel. Wij hebben de beschikking over een rioolcamera die ver de riolering in kan gaan en eventuele mankementen in beeld kan brengen op een beeldscherm. U heeft de mogelijkheid om met ons mee te kijken op dit beeldscherm, zodat u de staat van de riolering ook zelf kunt inzien. Ongeacht de oorzaak bieden wij altijd een passende oplossing.

Vandaag nog in contact komen met een expert in Bergen op Zoom?

Uiteraard is de snelste methode om contact met ons op te nemen via de telefoon. U kunt dan een afspraak inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt.

Bel: 06-28791793