Afvoerputje verstopt?

Loopt het water in de afvoerput niet meer goed weg?

Het putje is verstopt, binnen of buiten, bij de regenpijp of de buitenkraan, binnen in de douche of de keuken. Dit geeft overlast en wellicht nog meer dan dat, zoals overstromingen. Als het putje in de douche verstopt zit en hierdoor overstroomt, kan er lekkage ontstaan. Voor alles geldt dat het tevens ruzie met de buren kan opleveren, als er een domino effect ontstaat.

afvoerputje verstopt

Wat en waarmee kan de afvoerput worden ontstopt?

Uiteraard is de eerste vraag wat er verstopt zit, waar en niet te vergeten, waarmee! Indien er in of om uw woning een verbouwing of installatie heeft plaatsgevonden, kan het putje geblokkeerd zijn door afval of door puin. Cement, kalk, gips, het kan allemaal blijven kleven met alle gevolgen van dien.
Gaat het om een putje binnen, dan kunnen zeep en haren een belangrijke oorzaak vormen
Is het buiten, dan zijn er nog meer risico factoren, namelijk bladeren, grond, zelfs kleine takjes en zand kunnen de afvoer verstoppen. Ook kunnen het openbare afvoerputten zijn, op straat, in het park, waar werkelijk ook van alles de oorzaak kan zijn, bladeren, takjes of zand.

Schakel een deskundig bedrijf in

Deskundige hulp is onmiskenbaar bij deze situaties. Wij hebben alles in huis, van de apparatuur om elke oorzaak te ontdekken maar ook gereedschap om ermee af te rekenen. Indien de verstopping vlak onder de afvoer zit, kan de zuignap dienst doen. Of het kan van bovenaf eruit worden gehaald.
Andere mogelijkheden zijn een veer of een complete verenmachine. Daarnaast nog de hoge drukspuit, waarvoor niets veilig is, zelfs geen bladeren.

Elk moment bereikbaar

Wij zijn altijd beschikbaar, dag en nacht, ook in de avonden en weekends. Wij verhelpen het snel en efficiënt, zodat het alledaagse leven weer door kan gaan en niet wordt opgehouden door een verstopte afvoerput. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bel: 06-28791793