Afvoer verstopt waspoeder

Afvoer verstopt waspoeder?

Is uw afvoer verstopt door waspoeder? Het overkomt iedereen wel eens een keer dat de leiding verstopt raakt door resten van wasmiddelen. Gelukkig is deze verstopping met onze professionele reinigingsmachines in korte tijd voor u op te lossen.

Tip: hebt u al eens geprobeerd om de wasmachine op 90 graden te draaien? Dit wil soms wel eens helpen om de verstoppingsproblemen te reduceren. Wij adviseren een keer per kwartaal de leiding op deze wijze door te spoelen.

Voor een langdurige oplossing van de verstoppingsproblemen staat ons team voor u klaar om de leiding met hogedruk reinigingsmachines door te spuiten en zodoende de verstopping te verhelpen.

afvoer verstopt waspoeder

Uw afvoer laten ontstoppen voor een vaste lage prijs

Bij ons hoort u vooraf aan de telefoon wat de kosten zijn om de verstopping te verhelpen. Wij bieden ontstoppingsdiensten aan voor particulieren en bedrijven. Met ons hoogwaardige ontstoppingsmateriaal is de afvoerleiding van uw wasmachine snel weer door u te gebruiken.

Rioolcamera aanwezig

Indien er twijfel bestaat of een afvoerleiding een breuk vertoont kan er gebruik worden gemaakt van een rioolcamera die de staat van de leiding weergeeft op een beeldscherm. Zo kunt u zelf ook meekijken en de oorzaak van de verstopping zien.

Allround ontstoppingsservice

Wij ontstoppen alle soorten afvoer- en rioolleidingen. Mocht de afvoerleiding een breuk vertonen dan kunnen wij u ook helpen bij het vervangen van de leiding. De oorzaak van nare luchten uit de afvoerleiding kunnen wij voor u opsporen en bovendien ontvangt u van ons tips hoe u de leiding in goede staat kunt houden.

Redenen om ons in te schakelen

  • U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor alle soorten afvoer- en rioolwerkzaamheden.
  • Spoederservice: in de meeste gevallen is onze servicemedewerker binnen een paar u bij u ter plaatse.
  • Gespecialiseerd team: alle servicemedewerkers beschikken over minimaal 10 jaar werkervaring in de ontstoppingsbranche en hebben de afgelopen jaren duizenden verstoppingen verholpen.
  • Geen oplossing? Geen betaling!
  • Op ons werk ontvangt u gratis één maand garantie.

 

Wilt u direct een afspraak maken voor het ontstoppen van de afvoer?

Wij zijn u graag van dienst. Indien u het onderstaande nummer belt kunt u een afspraak inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt. Wij streven er naar om binnen een paar uur ter plaatse te zijn. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Bel: 06-28791793