Afvoer verstopt wasmachine

Afvoer verstopt wasmachine?

Een wasmachine wordt vaak gebruikt en na een tijd gaat er steeds meer vuil zich ophopen aan de binnenkant van de afvoerleiding. Gelukkig is deze soort verstopping eenvoudig voor ons op te lossen en zult u dezelfde dag weer gebruik kunnen maken de wasmachine.
Tip: soms wil de verstopping wel eens (tijdelijk) weggaan door de wasmachine op 90 graden zonder inhoud te laten draaien. Bij deze temperatuur lost vuil makkelijker op.

Mocht de bovenstaande tip niet werken, dan kunt u ons uiteraard benaderen om de afvoerleiding te ontstoppen.

afvoer verstopt wasmachine

Een afvoerverstopping laten verhelpen hoeft niet duur te zijn

Wij hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in technologieën die het ontstoppen makkelijker maken. Hierdoor wordt de tijd om een verstopping te verhelpen verkort en kunnen wij ontstoppingsdiensten verlenen voor een voordelig tarief. U hoort vooraf telefonisch wat de kosten zullen zijn.

All-in-one ontstoppingsdienst

Voor alle soorten verstoppingen kunt u bij ons terecht. Ook bij de aanleg en reparatie van leidingen helpen wij u graag. Tevens is het mogelijk om met een camera de leiding door ons te laten inspecteren. Indien u het op prijs stelt kunt u een video opnemen van de camerabeelden en deze aan de verzekeringsmaatschappij tonen.

Veilige ontstoppingsmethode voor uw leiding en het milieu

Het ontstoppen van de leiding gebeurd op een verantwoorde manier waardoor uw leiding niet beschadigd raakt en het milieu niet wordt belast. Mochten er afvalresten in de leiding worden aangetroffen dan voeren wij deze op milieuvriendelijke wijze voor u af.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Wij bieden u een professionele ontstoppingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is.
  • Snelle service: vandaag bellen = vandaag geholpen worden.
  • Ervaren team: minimaal 10 jaar werkervaring en duizenden verstoppingen verholpen.
  • Geen oplossing? Geen betaling!
  • Standaard ontvangt u gratis één maand garantie.

 

Mogen wij de verstopte wasmachine-afvoer voor u ontstoppen?

U zult verrast zijn hoe snel wij de verstopping voor u kunnen verhelpen. Indien u nu belt met het onderstaande telefoonnummer kunt u meteen een afspraak inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

 
Bel: 06-28791793