Afvoer verstopt vaatwasser

Afvoer verstopt vaatwasser?

De vaatwasser krijgt het zwaar te verduren tijdens het reinigen van de afwas. Vooral jus en koffiedik raken aangekoekt aan de binnenkant van de afvoerleiding en na een tijdje krijgt u dan last van een verstopping.

Deze hardnekkige verstopping gaat helaas niet weg wanneer u met warm water en soda de leiding doorspoelt. De leiding dient gereinigd te worden met professioneel materieel. Wij helpen u graag om de afvoer van de vaatwasser in korte tijd te ontstoppen.

afvoer verstopt vaatwasser 300 x 225

Wij ontstoppen afvoerleidingen voor een scherpe prijs

Een afvoerverstopping laten ontstoppen hoeft niet duur te zijn. Onze ontstoppingsmethode is geoptimaliseerd op het gebied van snelheid en efficiëntie. Doordat wij gebruik maken van hoogwaardige ontstoppingsmachines wordt de tijd voor het ontstoppen gereduceerd en dat ziet u terug in het voordelige tarief dat wij hanteren. Wij laten u vooraf telefonisch weten wat de kosten zijn voor het ontstoppen van de afvoerleiding.

 

Veilig voor uw leiding en het milieu

Tijdens het ontstoppen werken wij op verantwoorde wijze. Dit houdt in dat uw leiding niet beschadigd zal raken tijdens het ontstoppen en dat er geen schadelijke ontstoppingsmiddelen worden gebruikt. Ontstoppingsmiddelen raden wij af te gebruiken omdat ze niet een duurzame oplossing (vaak zelfs helemaal geen oplossing) bieden voor het probleem en bovendien schadelijk zijn voor uw leiding en het milieu. Mochten er restvuil worden aangetroffen in de leiding dan wordt dit op milieuvriendelijke wijze weggevoerd.

Een vertrouwd adres om de afvoer van uw vaatwasser te laten ontstoppen

Wij krijgen vaak te maken met vaatwasser verstoppingen. Het risico op een verstopping kan worden verkleind door de ergste vuilresten weg te scheppen in de vuilnisbak, maar ook dan ontkomt u er eigenlijk niet aan dat er vetresten overblijven die zich na verloop van tijd steeds meer ophopen in de leiding. Ons team staat klaar om de verstopping vakkundig voor u op te lossen.

Voordelen als u voor ons kiest

  • 24/7 bereikbaar om de verstopping te verhelpen.
  • Belt u vandaag? Dan kunt u vandaag geholpen worden.
  • Geen oplossing? Geen betaling.
  • Standaard één maand garantie.

 

Wordt u de volgende tevreden klant?

Een verstopte vaatwasser vraagt om een directe oplossing. U kunt ons bereiken door het onderstaande telefoonnummer te bellen. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen via het contactformulier.

 

Bel: 06-28791793