Afvoer verstopt tips

Afvoer verstopt tips?

Voordat u besluit om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen geven wij u graag een aantal tips om de afvoerverstopping te verhelpen. De ene verstopping is hardnekkiger dan de ander. Soms is de verstopping door het opvolgen van één van de tips volledig verdwenen, maar bij complexe verstoppingen is toch vaak hulp van een expert nodig.

afvoer verstopt keuken

Een overzicht van tips:

– Warm water met soda: vul de gootsteen/wasbak met warm water en soda en spoel dit daarna door de leiding. Herhaal deze methode een aantal keer.
– Gebruik een plopper: voor toiletverstoppingen en gootsteenverstoppingen kan deze methode nog wel eens uitkomst bieden.

Voorkomen van verstoppingen

– Laat periodiek de leidingen reinigen.
– Spoel geen vet door de leiding.
– Zorg dat er niet te grote wc papier propper de leiding worden doorgespoeld.
– Gooi koffiedik in de vuilnisbak en niet in de gootsteen.

Merkt u dat na het uitvoeren van de tips de verstopping nog niet is verholpen?

Dan staan wij uiteraard voor u klaar om de verstopping professioneel voor u te verhelpen. Met ons hoogwaardige ontstoppingsmaterieel is iedere verstopping voor ons in korte tijd op te lossen. Wij lossen iedere verstopping op voor een vaste lage prijs. U hoort vooraf aan de telefoon wat de kosten zijn om de afvoerleiding te ontstoppen.

Laat vandaag nog uw afvoerleiding ontstoppen

Wij lossen jaarlijks duizenden verstoppingen op. U zult snel weer gebruik kunnen maken van de afvoerleiding zodra wij ter plaatse zijn.
Wilt u direct een oplossing voor de verstopte afvoerleiding? Indien u nu belt met het onderstaande telefoonnummer kunt u direct een afspraak inplannen met een servicemedewerker.
U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen voor het verhelpen van alle soorten verstoppingen.

Mocht de leiding een breuk vertonen, dan kunnen wij u tevens van dienst zijn bij het vervangen van de afvoer.

Bel: 06-28791793