Afvoer verstopt soda

Afvoer verstopt soda?

Een van de meest voorkomende tips om verstoppingen te verhelpen is het gebruik van heet water met soda in de afvoerleiding spoelen. Hoewel deze methode voor kleine verstoppingen nog wel eens uitkomst biedt, is deze methode niet geschikt om complexere verstoppingen mee op te lossen. Wij baseren dit op basis van verstoppingsproblemen die wij dagelijks tegenkomen.
Mocht de methode met soda voor u geen uitkomst bieden, dan kunt u de leiding professioneel door ons laten reinigen. U zult dan snel weer gebruik kunnen maken van de afvoerleiding.

afvoer verstopt keuken

Wij ontstoppen afvoerleidingen voor een scherp tarief

Onze ontstoppingsmethode is door ons in de afgelopen jaren zodanig geoptimaliseerd dat de tijd die nodig is om een verstopping te verhelpen drastisch is afgenomen. U ziet dit voordeel terug in de prijs waarvoor wij ontstoppingsdiensten kunnen aanbieden.

Onze ontstoppingsmethode is veilig voor uw leiding en het milieu

Wij maken gebruik van hoogwaardig ontstoppingsmaterieel dat uw leiding niet beschadigd. Aangezien wij niet werken met schadelijke ontstoppingsmiddelen wordt het milieu niet belast. Mocht er tijdens de werkzaamheden afvalstoffen worden aangetroffen in de leiding dan worden deze op verantwoorde wijze weggevoerd.

Voeren jullie ook een camera inspectie uit?

Indien u dit op prijs stelt, kan er een camera inspectie in de leiding worden uitgevoerd. Hiermee wordt de oorzaak van de verstopping zichtbaar en kunnen eventuele mankementen aan de leiding worden weergegeven. Een beschadigde leiding kan door ons worden vervangen. U kunt met ons meekijken op het beeldscherm en zodoende de staat van de leiding analyseren. Dit kan tevens uitkomst bieden in het geval uw verzekeringsmaatschappij vraagt om bewijs.

Ervaar de voordelen

• Snelle service: binnen 2 uur aanwezig
• 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
• Geen oplossing? Geen betaling!
• U ontvangt gratis één maand garantie

Vandaag nog de afvoerverstopping laten verhelpen?

Lukt het u niet om de verstopte afvoer te ontstoppen met soda? Ons ervaren team staat voor u klaar om de verstopping met de beste ontstoppingsmachines te bestrijden. Indien u nu belt met het onderstaande telefoonnummer kunt u direct een afspraak inplannen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Bel: 06-28791793