Afvoer verstopt ligbad?

Loopt het water niet meer goed weg of is de afvoer van uw ligbad helemaal verstopt?

Het ligbad verstopt, een vervelende situatie. Zelfs al gebruikt u het bad niet heel vaak, dan geeft het toch ongemak. Het ligbad is vooral voor kinderen erg belangrijk, maar ook voor uzelf, een plek van rust en ontspanning. Soms wordt het bad gebruikt om er was op te hangen, zodat het rustig uit kan druipen of voor het doen van handwas. Zeker als er geen aparte douche is, is een bad met een verstopte afvoer een grote last.

afvoer verstopt ligbad

Waardoor wordt de verstopping van de afvoer van uw ligbad veroorzaakt?

De verstopping van het ligbad kan veel oorzaken hebben. De meest logische factoren kunnen haar zijn, maar ook zeepresten, zand (na bepaalde activiteiten), kalk (hard water), indien de badkuip wordt gebruikt als teil voor het wasgoed, dan kan er uiteraard ook wasmiddel in belanden.
Zelfs katoenresten, bijvoorbeeld van washandjes, kunnen voor verstopping zorgen. En jawel, ook ontharingsmiddelen kunnen uiteindelijk de doorloop bemoeilijken. Daarom is ingrijpen van groot belang.

De oorzaak van de verstopping ontdekken wij in korte tijd

Met de hypermoderne camera is het handig, zeker als de verstopping verder weg zit dan in eerste instantie lijkt. De afstand is te meten zodat we precies weten hoe en waar in te grijpen.

Het duurzaam verhelpen van de afvoerverstopping

Met behulp van moderne technieken kunen we vrijwel alles verhelpen. Als we het euvel en de locatie hebben ontdekt, weten we eveneens wat we eraan kunnen doen, oplossen met behulp van vloeibare middelen, verwijderen met behulp van een stok of machine, of als het moet, de juiste buis eruit halen en schoonmaken. Vaak gaat het om een zwanehals in de buis. Mocht er iets vervangen moeten worden, dan doen wij dit uiteraard ook.

Voorkom verstoppingen zoveel mogelijk op de lange termijn

Een zeefje over de afvoer is al een uitstekend plan om erger in de toekomst te voorkomen. Of nu en dan echt heel heet water door de afvoer, dat kan ook. Wij adviseren u graag!

Vandaag nog de afvoer van uw ligbad laten ontstoppen door een expert?

Neemt u dan contact met ons op. Jaarlijks helpen wij duizenden mensen bij het ontstoppen van de afvoerleiding. Het onderstaande telefoonnummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel: 06-28791793