Afvoer verstopt kosten

Afvoer verstopt kosten?

De kosten voor het ontstoppen van een afvoerleiding worden bepaald door het soort verstopping en het aantal meters van de afvoerleiding. De ontstoppingsmethode is bepalend voor de prijs die uiteindelijk wordt bepaald voor het ontstoppen van de afvoerleiding.

Wij ontstoppen uitsluitend met ontstoppingsmachines en er zijn ook bedrijven die gebruik maken van ontstoppingsmiddelen. Bedrijven die ontstoppen met ontstoppingsmiddelen, zonder professioneel materieel, rekenen vaak hele lage kosten, aangezien het succes van deze methode nogal verschilt.
Wij bieden ontstoppingsdiensten aan vanaf €72,50 (ex.btw) en garanderen u een duurzame ontstoppingsmethode met de beste ontstoppingsmachines. Wij maken geen gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen!

afvoer gootsteen verstopt

Ontstoppen voor een scherpe prijs: vanaf €72,50 (ex.btw)

Hoe kan het dat wij ontstoppingsdiensten aanbieden voor zo een lage prijs? Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Wij hebben in de afgelopen jaren geïnvesteerd in technieken die het voor ons eenvoudiger maken om verstoppingen te verhelpen. Hierdoor zijn wij minder tijd bezig met een verstopping. Dit voordeel ziet u terug in de prijs.

Wij ontstoppen met veilige technieken voor uw leiding en het milieu

Door te werken met de beste ontstoppingsmachines garanderen wij dat uw afvoerleiding tijdens het werk niet beschadigd zal raken. Wij maken tijdens het ontstoppen geen gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen en vermijden hiermee schade aan het milieu. Indien er afvalstoffen in de leiding worden aangetroffen worden deze op verantwoorde wijze weggevoerd.

Uw partner voor alle soorten afvoerwerkzaamheden

Wij leveren alle diensten voor het onderhoud van uw afvoerleiding. Indien u het op prijs stelt kan er een camera inspectie uitgevoerd worden. Dit kan uitkomst bieden om de oorzaak van de verstopping beter vast te kunnen stellen. Een leidingbreuk kan met een inspectie eenvoudig geconstateerd worden. Mocht uw afvoerleiding een breuk vertonen dan kan deze door ons vervangen worden.

De voordelen op een rij

• Wij zijn zeer snel bij u ter plaatse
• 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken voor alle soorten afvoerwerkzaamheden
• No cure? No pay!
• Standaard ontvangt u gratis één maand garantie op het geleverde werk

Wilt u direct een afspraak maken voor het ontstoppen van de afvoer?

Onze servicemedewerkers staan voor u klaar om u van die vervelende verstopping af te helpen. U kunt ons bereiken door het onderstaande nummer te bellen. Wij plannen dan samen met u een afspraak in op een tijdstip dat het u uitkomt. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Bel: 06-28791793