Afvoer verstopt korrels

Uw afvoer ontstoppen met korrels?

De afvoer is verstopt en u kunt uiteraard met korrels proberen de verstopping te verhelpen. Een verstopping ontstaat niet zomaar, het kan een langdurig proces zijn of een plotselinge blokkade.

afvoer verstopt korrels

Hoe werkt ontstoppen met korrels?

Korrels in de afvoer is weer anders dan kokend water, soda of vloeibare chemische middelen.
Deze korrels kunnen absoluut geen kwaad voor de leidingen. Waar het vloeibare er gewoon langs stroomt, blijven korrels zitten en kunnen deze de oorzaak van de verstopping oplossen. De korrels lossen het probleem letterlijk op door het haar, etensresten, vet of andere zaken te absorberen. Korrels blijven immers hangen, zodat deze de tijd hebben om dit te doen. Na het toebrengen van de korrels is het belangrijk om een kopje heet water er achteraan te gieten. Is alles op gelost en de blokkade opgeheven, dan is het aan te bevelen om veel met koud water na te spoelen.

Een verstopte afvoer zorgt voor overlast

Verstopte afvoeren zorgen altijd overal voor veel overlast. Zeker als het gaat om openbare gelegenheden of flats, het effect kan groot zijn. Een verstopping zorgt ook voor het stoppen van noodzakelijke activiteiten, zoals de afwas, de was, douchen etc. die niet meer mogelijk zijn.

Deskundig personeel

De echte vakman deinst nergens voor terug. Die hebben wij voor u in huis! Deze kan niet alleen ontdekken wat de oorzaak van de verstopping is en de plaats, maar ook wat eraan te doen is. Wij hebben de beste methoden in huis om snel een einde te maken aan het ongemak.

Lukt het u niet om de afvoer met korrels te ontstoppen?

Neem contact met ons op en als het nodig is staan wij binnen een half uur bij u voor de deur. Met de juiste oplossing, zodat u snel weer verder kan!

Bel: 06-28791793