Afvoer verstopt koffiedik

Afvoer verstopt koffiedik?

Het gebeurd best vaak dat koffiedik door de gootsteenafvoer wordt weggespoeld. Dit is echter niet aan te raden aangezien koffiedik verstoppingsproblemen kan veroorzaken. Koffiedik droogt op in de leiding en kan een aangekoekte laag vormen aan de binnenkant van de afvoerleiding.

afvoer verstopt koffiedik

Dit aangekoekte koffiedik lost met warm water niet meer op, met als gevolg dat de afvoerleiding ontstopt dient te worden.

Wij staan altijd voor u klaar als u de verstopping professioneel door ons wilt laten verhelpen.

Uw afvoer laten ontstoppen voor een betaalbare prijs

De tijd die nodig is voor get ontstoppen van de afvoer is in de afgelopen jaren door de komst van nieuwe technieken steeds korter geworden. Dit voordeel ziet u terug in de lage prijs die wij hanteren voor het ontstoppen van de afvoerleiding. Wij laten u vooraf telefonisch weten wat de kosten zijn voor het ontstoppen van de leiding.

Een veilige manier om uw afvoerleiding te reinigen

Onze ontstoppingsmethode is snel en veilig voor uw leiding en het milieu. Wij maken gebruik van hogedrukmachines die uitsluitend met water werken. Afval uit de leiding wordt op een verantwoorde wijze door ons weggevoerd.

Hèt adres voor het verholpen van afvoerverstoppingen door koffiedik

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van alle soorten afvoerverstoppingen. Koffiedikverstoppingen maken wij dagelijks mee. Als de vorige bewoners koffiedik door de leiding wegspoelden kan het zijn dat u een koffiedikverstopping hebt zonder dat u daar weet van hebt. Wij lossen de verstopping vakkundig voor u op.

Welke voordelen ervaart u bij ons?

  • Een professionele ontstoppingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.
  • Vandaag geholpen worden? Indien u nu belt kunt u meteen een afspraak inplannen met ons.
  • Duizenden verstoppingen verholpen in de afgelopen jaren.
  • No cure? No pay!
  • U ontvangt gratis één maand garantie.

 

Mogen wij u van dienst zijn bij ontstoppen van de leiding?

Ons ervaren team staat voor u klaar om u snel te kunnen helpen bij het verhelpen van de afvoerverstopping door koffiek.  Bel direct met het onderstaande telefoonnummer om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel: 06-28791793