Afvoer verstopt koelkast

Afvoer verstopt koelkast?

Is de afvoer van uw koelkast verstopt? Vrijwel altijd is de oorzaak kalk, aangezien er geen vuil wordt afgevoerd via deze leiding. Het ontstoppen van de leiding is mogelijk door de leiding te laten doorspuiten met water onder hoge druk. Met onze professionele reinigingsmachines kunt u snel weer gebruik maken van de afvoerleiding.

afvoer verstopt koelkast

Ons ervaren team staat voor u klaar om u op ieder tijdstip te komen helpen bij het ontstoppen van de afvoerleiding. Tevens ontvangt u dan van ons een aantal tips hoe u het risico op verstoppingen kunt beperken.

 

Een afvoerleiding laten ontstoppen voor een betaalbare prijs

Wij ontstoppen afvoerleidingen in een korte tijd doordat wij gebruik maken van hoogwaardig ontstoppingsmaterieel. Hierdoor kunnen wij ontstoppingsdiensten aanbieden voor een vaste lage prijs. Wanneer u belt laten wij u vooraf weten wat de kosten zijn voor het ontstoppen van de afvoerleiding.

De veiligste ontstoppingsmethode voor uw afvoerleiding en het milieu

Wij werken met de beste ontstoppingstechnieken. Door uitsluitend gebruik te maken van water wordt uw afvoerleiding niet aangetast door schadelijke ontstoppingsmiddelen. Bovendien wordt het milieu hierdoor geen schade toegebracht.

Vertoont de afvoerleiding een breuk?

Geen paniek, wij kunnen de afvoerleiding voor u vervangen. Wij repareren dagelijks afvoerleidingen en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van duurzame afvoersystemen. Mocht u niet zeker weten of de leiding een breuk vertoont, dan kunt u er voor kiezen om door ons een camera-inspectie te laten uitvoeren. U kunt dan meekijken met ons op het beeldscherm en de staat van de leiding beoordelen.

Een allround ontstoppingsservice die u vele voordelen biedt

  • U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen voor het verhelpen van alle soorten afvoerproblemen.
  • Snel bij u ter plaatse: wij streven er naar om na het maken van een afspraak binnen 2 uur bij u aanwezig te zijn.
  • No cure? No pay!
  • U ontvangt van ons één maand garantie op het geleverde werk.

 

Wilt u de afvoerleiding vandaag nog laten ontstoppen?

Dan kun u het beste direct een afspraak maken door het onderstaande nummer te bellen. Ons ervaren team is u graag van dienst. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Bel: 06-28791793