Afvoer verstopt keuken

Afvoer verstopt keuken?

In de keukenafvoer worden vaak vetresten door het afwaswater weggespoeld in de afvoer. Deze vetresten gaan zich na verloop van tijd steeds meer ophopen aan de rand van de keukenafvoer. Dit zal er toe leiden dat het water minder goed zal wegvloeien en uiteindelijk zelfs helemaal niet meer. Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de leiding zodat u hier snel weer gebruik van kunt maken.

afvoer verstopt keuken

Tip: een tijdelijke oplossing voor de verstopping kan vaak bereikt worden door heet water met soda door de leiding te spoelen.

Voor een duurzame oplossing kunt u er voor kiezen om de leiding professioneel door ons te laten reinigen. Wij zijn in staat om de meest hardnekkige vetverstoppingen te kunnen verhelpen voor zowel particulieren als bedrijven.

Uw keukenafvoer laten ontstoppen voor een betaalbare prijs

Een afvoer ontstoppen hoeft niet duur te zijn. Wij werken met de beste ontstoppingsmachines die ons in staat stellen ons werk snel te kunnen uitvoeren en dat voordeel ziet u terug in de lage prijs.

Een veilige ontstoppingsmethode

Het ontstoppen van afvoerleidingen dient met de juiste kennis te gebeuren. Wij maken vaak mee dat er veelvuldig gebruik is gemaakt van ontstoppingsmiddelen, met als resultaat dat binnenkant van de leiding is aangetast. Wij bieden u een veilige ontstoppingsmethode die garandeert dat de leiding niet beschadigd raakt.

Uw partner voor het verhelpen van keukenafvoerverstoppingen

Een verstopte keukenafvoer is de meest voorkomende verstopping. Wij hebben dan ook al duizenden verstoppingen verholpen in de afgelopen jaren. Het vaststellen van de oorzaak is voor ons zo gedaan en wij zorgen er voor dat u snel weer gebruik kunt maken van de onmisbare keukenafvoer.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Wij bieden een 24/7 spoedservice
  • Zeer snel bij u ter plaatse
  • No cure? No pay!
  • Gratis één maand garantie op iedere verstopping

 

Wilt u vandaag nog geholpen worden?

De oplossing is slechts één telefoontje van u verwijderd. Particulieren en bedrijven kunnen het onderstaande nummer bellen om 24 uur per dag en 7 dagen per week een afspraak met ons in te plannen.

Bel: 06-28791793