Afvoer verstopt in flat?

Heeft u te maken met een verstopte afvoer in een flat?

Een verstopte afvoer is al lastig, kan vervelende consequenties hebben, in een flat kan het helemaal een probleem worden. Een kleine verstopping in het toilet of de gootsteen kan al veel ophouden, maar in een flat kan dit probleem worden vermenigvuldigd. Eenvoudig omdat flats vrijwel altijd een gezamenlijke waterleiding hebben en dientengevolge voor de buren en misschien zelfs de halve of hele flat. Ook kan het bij een flat overstroming geven en in de ondergelegen flat lekkage.

afvoer verstopt in flat

Het opsporen van de oorzaak

Juist in een flat is het van groot belang dat het euvel snel en vakkundig wordt verholpen. Immers, als er overstroming en lekkage ontstaat, wordt de schade nog groter. Met onze apparatuur sporen wij het euvel zo snel mogelijk op. Dit met behulp van een camera, die waterdicht is en overal komt, ook in bochtige leidingen en zelfs indien deze heel smal zijn. Het traceren is erg belangrijk om niet alleen te ontdekken waar de verstopping precies zit, maar ook om te zien waaruit deze precies bestaat.

Een passende oplossing voor de verstopping

Met het ontdekken van het materiaal, weten we ook hoe dit te verwijderen. De aard van de verstopping is belangrijk, ook de grootte. Een kleine bol vet of etensresten is iets anders dan een grote klont bestaande uit allerlei zaken die kleverig zijn. Zeepresten zijn weer anders dan vastklonteringen van cement en gips. Gaat het om serieuze en hardnekkige problemen, dan kunnen wij indien nodig ook gedeelten van de leiding vervangen. Maar onze geavanceerde apparatuur, van de zuignap tot en met de verenmachine kan vrijwel altijd dienst doen.

Onze service is altijd bereikbaar

Wij staan dag en nacht paraat. Verstoppingen komen nooit gelegen, ook niet qua tijd en plaats. Om erger te voorkomen staan wij binnen een half uur voor de deur van elke flat. Neem contact met ons op via de telefoon of per e-mail.

Bel: 06-28791793