Afvoer verstopt hoge druk

Het nut van een hoge druk spuit bij een afvoerverstopping

De hoge druk spuit wordt veelvuldig ingezet bij de meest uiteenlopende zaken. Om te reinigen, maar deze kan tevens worden ingezet bij een verstopping! De kracht van de spuit komt niet zozeer uit het water zelf, maar door de druk die erop wordt gezet.

afvoer verstopt hoge druk

De locatie van de afvoerverstopping achterhalen

Het is uiteraard van groot belang dat eerst ontdekt wordt waar de blokkade precies zit en waaruit deze is ontstaan. Bij bepaalde blokkades helpen geen oplossingsmiddelen, geen zuignap, maar wel een hoge drukspuit. Daarom is dit unieke middel een perfecte aanvulling, zodat vrijwel alle blokkades snel en vakkundig worden verholpen, overal, dus ook op moeilijk bereikbare plekken.

Gaat het om een verstopping in een nauwe leiding of in de sifon, juist dan kan de hoge druk spuit dienst doen. Echter, ook en juist voor grotere zaken, zoals de riolering en het toilet. Er zijn speciale slangen voor diverse gebruiksdoeleinden.

Met de camera kunnen we alles heel precies vaststellen en dus ook ontdekken hoe we deze blokkade zullen verwijderen.

Modern materieel

Dankzij moderne technieken is de hoge drukspuit perfect afgesteld. Bovendien zijn er ook de aansluitstukken waardoor de aansluiting volledig naadloos is.

Vakman inschakelen?

Indien u zelf een handige en ervaren klusser bent, kunt u eventueel zelf aan de slag. Let wel op de veiligheid, let op of de electriciteit op een veilige plaats is gevestigd, zodat er geen gevaar ontstaat.
Echter, vandaag de dag doen velen een beroep op onze vakkundige service. Vve’s, bouwbedrijven maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring.

Wij rekenen voor altijd af met de blokkade, waar het ook is, met behulp van de perfect werkende hoge drukspuit.
Bel het onderstaande telefoonnummer indien u direct contact wilt opnemen.

Bel: 06-28791793