Afvoer verstopt geen ontstopper

Bij een verstopte afvoer kunt u het beste geen ontstoppen gebruiken

De afvoer is verstopt. Dit betekent niet dat deze onvindbaar is, maar voor stank, overstromingen en belemmeringen bezorgt. Er kunnen vele oorzaken ten grondslag liggen en dus moeten er ook diverse mogelijkheden zijn om dit op te lossen.

afvoer verstopt geen ontstopper

Aan het werk om de oorzaak van de verstopping te achterhalen

Een verstopping komt nooit gelegen en veroorzaakt altijd irritaties en bovendien schade. De gootsteen in de (bij)keuken, het toilet, de wastafel, de douche, het bad of welke andere plek ook.
Localiseren en ontdekken door welk euvel deze verstopping ontstaan is. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar met onze moderne technieken is dit volkomen te zien. We maken, indien nodig, zelfs gebruik van een camera. Niet alleen de verstopping zelf, maar ook de oorzaak gaan we zorgvuldig na, om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Aan de slag om de verstopping doeltreffend te verhelpen

Het is heel verleidelijk om zelf aan de slag te gaan. Zeker als het gaat om ontstoppende middelen, in combinatie met heet water. Vooral chemische middelen zijn niet aan te bevelen, omdat ze meer kwaad dan goed doen. De leidingen kunnen beschadigd raken en zelfs kapot gaan, zodat je van de regen in de drup komt. Op lange termijn is het sowieso schadelijk.

Hulp nodig bij het ontstoppen van de afvoerleiding?

Zelf doen lijkt eenvoudig. Echter, zelfs met een zuignap is het niet altijd op te lossen en bovendien kan het probleem weer terugkomen. Doe daarom een beroep op onze deskundige service! Niet alleen het localiseren, de oorzaak ontdekken maar ook het geheel wegnemen. Wat ervoor nodig is, middelen of zuignappen die goed werken en tevens verantwoord zijn. Wij maken de sifons (zwanenhalzen in het buizenstelsel), schoon, zodat u er weer tegenaan kunt.

Bijtijds expertise inschakelen

Stel uw vraag om hulp niet uit, maar klop bij ons aan. Wij staan altijd gereed, 24/7, dus wat u ook overkomt, al is het midden in de nacht, wij lossen het op!

U kunt contact met ons opnemen per telefoon en e-mail. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om de afvoerverstopping te verhelpen.

Bel: 06-28791793