Afvoer verstopt Enkhuizen?

Wie te maken krijgt met een verstopte afvoer in Enkhuizen schakelt ons in

Een prachtig dorp in Noord-Holland, dat volledig zelfvoorzienend is. Alles is voorhanden, niemand hoeft het ergens anders te zoeken. Wat je ver haalt is niet per se lekkerder en daarom, als een afvoer verstopt is, is ook de beste ontstopper voorhanden!

afvoer verstopt enkhuizen

Professioneel materieel

Met ons vakkundig en ervaren personeel, de modernste instrumenten helpen wij u altijd overal van elke verstopping af, waar deze zich ook bevindt. Omdat we een cameraatje hebben die overal komt, kunnen we niet alleen zien en meten waar de verstopping zich bevindt, maar ook wat de oorzaak is. Het is heel verschillend als de verstopping uit haren bestaat, door vet veroorzaakt wordt, als er zand in de leiding is en zo zijn er nog veel meer oorzaken te noemen. Ook de plaatsen zijn divers, buiten in de regenpijp, in de douche, de vaatwasser of het toilet. Daarom is onze aanpak ook verschillend

Wij kunnen ook de riolering ontstoppen

Het riool ontstoppen is voor ons eveneens een mogelijkheid. Wij werken veilig en vlug en zeer efficiënt, hebben ook de juiste apparatuur zoals de veer machine, die op mechanische wijze met de verstopping afrekent. Zeker bij bouwprojecten kan dit erg belangrijk zijn.

Betrouwbare ontstoppingsdienst in Enkhuizen

De Enkhuizense ontstopper is net zo degelijk als dit stadje zelf. U kunt op ons rekenen, ook op onze garantie. Mocht het achteraf niet goed blijken te zijn (de kans is weliswaar niet groot), dan kunt u op elk gewenst moment opnieuw een beroep op ons doen. U ontvangt gratis één maand garantie op het geleverde werk.

Dag en nacht service

U kunt op elke dag van de week, op elk tijdstip, een beroep op ons doen. Verstoppingen kunnen grote gevolgen hebben, daarom is het van groot belang om op tijd te zijn. Alles is overzichtelijk, onze handelingen en tevens de rekening. Een service die bij Enkhuizen past.

Voor contact met een professionele ontstoppingsdienst, schakelt u ons in.

Bel: 06-28791793