Afvoer verstopt doucheputje?

Loopt het water niet meer weg in de afvoer van uw doucheputje?

De douche, voor velen een plek waar de dag en/of nacht begint, maar ook overdag doet deze dienst. Na een regenbui, een grote verschoning van een peuter of kleuter en ook het haar wordt gewassen. Zeker als het gaat om vrouwen worden haren verwijderd met diverse producten en op verschillende manieren. Het behoeft geen verdere uitleg dat er veel gebeurt in de douche en dat het doucheputje door vele zaken verstopt kan raken.

afvoer verstopt doucheputje

Verstopping van het doucheputje

Juist als de afvoer van de douche is verstopt, wordt het lastiger om hygiënisch te leven. Ook kan het tot kleine of grote overstromingen leiden. De wijze waarop de douche is gemaakt, is uiteraard mede bepalend. Een bak om in te stappen, een hoek van de badkamer die lager is gelegen dan de rest, al dan niet met cabine, of een inloopdouche. Desondanks, wij kunnen overal bij!

De locatie van de verstopping

Het is van het grootste belang om zowel de plek als de oorzaak van het materiaal te vinden. Met behulp van onze perfect afgestelde camera kunnen wij beiden ontdekken. Gaat het om oplosbare zaken op een makkelijk te bereiken plaats, dan is het ook simpel te verhelpen, soms met kokend water.

Hardnekkige verstoppingen zijn verleden tijd

Wij hebben ook letterlijk en figuurlijk de oplossing. Met ontstoppers, vloeibare stoffen die de leiding niet beschadigen, maar ook met speciale zaken, zoals de veer of de verenmachine. Ook kunnen wij de zwanenhalzen reinigen of, indien nodig, vervangen.

De kans op verstoppingen wordt beperkt wanneer u ons inschakelt

Vooral haar, zeep, of zelfs zand (vuil van buiten) en ontharingsmiddelen kunnen een oorzaak zijn van de verstopping van de afvoer in de douche. Wij adviseren u graag over allerlei mogelijke manieren waarop het te voorkomen is, zoals een zeefje op de afvoer en/of regelmatig heet water door de afvoer. Al het materiaal is altijd bij de hand. Doe daarom een beroep op onze professionele service.

Ons team staat voor u klaar om de verstopping van het doucheputje vakkundig te verhelpen. Voor contact belt u het onderstaande telefoonnummer.

Bel: 06-28791793