Afvoer verstopt douche

Afvoer verstopt douche?

Loopt het water steeds moeilijker weg in douche? Of zelfs helemaal niet meer? Dan dient de afvoerleiding van de douche ontstopt te worden. Veelal wordt een verstopping in de douche veroorzaakt door haren en kalk. Het komt ook wel eens voor dat er scheermesjes in de afvoerleiding komen te zitten waar het vuil zich aan hecht. Wij kunnen u helpen om deze verstopping op te lossen.

afvoer verstopt douche

Een doucheverstopping lossen wij op met hoogwaardige ontstoppingsmachines. U zult in korte tijd weer gebruik kunnen maken van de douche.

Voor een vaste prijs de afvoer van uw douche laten ontstoppen

U hoort vooraf wat de kosten zijn voor het ontstoppen van de afvoer. Zodra u een afspraak met ons hebt gemaakt streven wij er naar om binnen 2 uur bij u aanwezig te zijn. De oorzaak van de verstopping stellen wij ter plaatse vast en in korte tijd lossen wij de verstopping voor u op.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten afvoer en riooldiensten

Wij bieden een totaalservice op ontstoppingsgebied en de aanleg van afvoer en rioolleidingen. Mocht tijdens het ontstoppen vast komen te staan dat de leiding een breuk vertoont, dan kan de leiding door ons vervangen worden.

De veiligste manier om te ontstoppen voor uw leiding en het milieu

Uw leiding wordt met de beste technieken gereinigd. Doordat wij niet werken met schadelijke ontstoppingsmiddelen wordt schade aan uw leiding en het milieu voorkomen. Eventuele afvalstoffen die wij aantreffen in de leiding worden op verantwoorden wijze afgevoerd.

 

Onze voordelen:

  • 24/7 spoedservice
  • Scherpte tarieven
  • Mochten wij niet in staat zijn om de verstopping te verhelpen, dan betaalt u niet!
  • Standaard ontvang u één maand garantie

 

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden?

U kunt dan het beste het onderstaande nummer bellen zodat u telefonisch een afspraak met ons kunt inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt. Onze servicemedewerkers staan voor u klaar om u te helpen: 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Bel: 06-28791793