Afvoer verstopt door zand?

Heeft u last van een verstopte afvoer door zand?

Zand in de afvoer is een probleem. Zand lost nu eenmaal niet op in water, zoals meer zaken. Bovendien is zand zwaarder dan andere soorten korrels, waardoor het op de grond van de buis blijft zitten. Zo kan het allerlei ongemakken veroorzaken bij de (af)wasmachine, in de gootsteen en bad of douche, ook het toilet!

afvoer verstopt door zand

Zand wordt van buiten naar binnen verplaatst

Zand blijft plakken aan schonen, kleding en dingen die van buiten naar binnen gaan. Het zand van de zandbak van de kinderen komt in de kleding en zo komt het in de wasmachine terecht. Wie in de tuin heeft gewerkt, in de duinen heeft gewandeld of naar het strand is geweest, heeft zand in het haar en zo komt het in het doucheputje, of in de afvoer van het bad. Zo zijn er nog veel meer oorzaken te noemen, het is bijna onmogelijk om het te vermijden.

Weg met zand

Zand kan een groot effect hebben, zeker in grote hoeveelheden. Zand is een andere stof dan alle andere zaken zoals kalk of zeep, daarom is hiervoor ook een andere oplossing. Zeker zand dat in de sifon blijft hangen, zorgt voor meer ellende als er andere zaken blijven plakken door het zand.

Zand uit de leiding verwijderen wij met een krachtige ontstoppingsmachine

Oplosmiddelen werken niet, net als kalkverwijderaars of heet water, al dan niet gecombineerd met soda. Ook omdat zand zich op de bodem bevindt, moet dit verwijderd worden met de verenmachine, dit is de enige manier. Anderzijds, zand blijft niet plakken zoals andere zaken, dat is weer het voordeel. Met behulp van de camera localiseren wij het zand en verwijderen wij het. Indien nodig, moeten bepaalde buizen losgekoppeld worden, dit kan ook met sifons.

Solide ontstoppingsservice: snel en doeltreffend

Wij werken veilig en vlug, alles komt zeker goed. Met onze vertrouwde service en garantie loopt uw afvoer voortaan perfect door.
Belt u gerust naar het onderstaande telefoonnummer voor het maken van een afspraak. U kunt tevens contact met ons opnemen per e-mail.

Bel: 06-28791793