Afvoer verstopt door vet

Afvoer verstopt door vet?

Het aangekoekte vet lost niet zomaar op door een tijd warm water te laten doorstromen. Om deze verstopping goed te kunnen verhelpen is een professionele ontstoppingsmethode vereist.  Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de leiding. Hierbij maken wij onder andere gebruik van hogedrukmachines waarmee tevens uw leiding, met uitsluitend water, gereinigd wordt.

afvoer verstopt door vet

Tip: probeer eerst eens helpen om de leiding door te spoelen met warm water en soda.

Voor het verhelpen van verstoppingen die veroorzaakt worden door hardnekkige vetresten is een professionele ontstoppingsmethode nodig. Wij staan voor u klaar om de leiding te reinigen zodat u snel weer gebruik kunt maken van de afvoerleiding.

 

Uw afvoerleiding laten ontstoppen voor een scherpe prijs

Wij ontstoppen uw afvoerleiding voor een vaste lage prijs. Telefonisch maken wij de prijs vooraf kenbaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Een bewezen ontstoppingsmethode

Het ontstoppen van de afvoerleiding doen wij op een verantwoorde wijze. Dit houdt in dat de veiligste methode wordt toegepast voor uw leiding èn het milieu. Wij maken geen gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen en raden iedereen het gebruik daarvan dan ook af.

Hèt adres voor het verholpen van afvoerverstoppingen door vet

Vetverstoppingen komen heel vaak voor en iedereen krijgt er wel eens mee te maken vroeg of laat. Wij begrijpen dat de keukenafvoer onmisbaar is voor u en helpen u graag om de oorzaak van de verstopping in korte tijd vast te stelen en de verstopping zeer snel te verhelpen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Belt u vandaag? Dan kunt u vandaag geholpen worden
  • Wij hebben duizenden verstoppingen verholpen
  • Geen oplossing? Geen betaling!
  • Gratis één maand garantie op iedere verstopping

 

Vandaag nog de afvoerleiding laten ontstoppen?

Ons team staat voor u klaar! U kunt direct een afspraak maken door het onderstaande nummer te bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel: 06-28791793