Afvoer verstopt door haren

Afvoer verstopt door haren?

In de douche, het bad en de wastafel worden vaak haren weggespoeld in het water. Het kan voorkomen dat haar zich aan vuil gaat hechten in de leiding waardoor en na verloop van tijd verstoppingsproblemen ontstaan. Deze verstopping gaat helaas niet weg door de kraan een tijdje te laten lopen. Een professionele ontstoppingsmethode is noodzakelijk om de verstopping efficiënt te verhelpen.

afvoer verstopt door haren

Wij staan voor u klaar om uw verstopte afvoerleiding in korte tijd te ontstoppen zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw douche, bad of wastafel.

Wij ontstoppen afvoerleidingen voor een betaalbare prijs
Een afvoerleiding laten ontstoppen hoeft niet duur te zijn. Onze werkwijze is zodanig geoptimaliseerd dat wij de tijd die nodig is voor het ontstoppen drastisch hebben weten terug te dringen. Hierdoor zijn wij in staat om voor een voordelige prijs ontstoppingsdiensten te leveren aan particulieren en bedrijven.

Voor alle soorten afvoerproblemen

U kunt ons inschakelen voor het oplossen van verstoppingen en indien nodig kunnen wij een beschadigde leiding ook voor u vervangen. Daarnaast geven wij u graag advies hoe u de afvoer goed kunt onderhouden en daarmee nare luchten kunt voorkomen.

Camera-inspectie is mogelijk

Mocht u het op prijs stellen dan kunt u door ons een inspectie in de afvoer laten uitvoeren met een camera. Dit kan uitkomst bieden als u de staat van de leiding wilt weten en wanneer de verzekeringsmaatschappij vraagt om een video van de verstopping.

De veiligste manier om uw afvoer te laten reinigen

Door het gebruik van water dat onder hoge druk de leiding in wordt gespoten is iedere soort verstopping te verhelpen. Hier komen geen schadelijke ontstoppingsmiddelen aan te pas. Zo voorkomt u schade aan de afvoerleiding en wordt het milieu niet belast.

Ervaar de voordelen

  • Hoogwaardige ontstoppingsservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.
  • Zeer snel bij u aanwezig: belt u vandaag? Dan wordt u binnen een paar uur geholpen.
  • Vakkundig team: minimaal 10 jaar werkervaring in de ontstoppingsbranche en duizenden verstoppingen verholpen.
  • No cure? No pay!
  • Op ons werk ontvangt u gratis één maand garantie.

 

Vandaag nog de afvoerleiding laten ontstoppen?

U kunt ons 24/7 bereiken door het onderstaande telefoonnummer te bellen. Wilt u meer informatie ontvangen per e-mail? Dan kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Bel: 06-28791793