Afvoer verstopt Den Haag?

Afvoer verstopt in Den Haag

Den Haag, de mooie stad achter de duinen is niet zomaar ene stad, het is de hofstad. Vandaar dat Den Haag werkelijk alles in huis heeft voor toeristen, bezoekers, bewoners en de vele werkenden. Deze stad heeft ook een eigen afvoerontstopper die in alle opzichten de weg weet, door alle wijken, hoge gebouwen en niet te vergeten, de leidingen!

Afvoer verstopt Den Haag

Wij hebben altijd een oplossing in huis

Waaruit de blokkade ook bestaat, waar deze zich ook bevindt, wij hebben ter plekke een oplossing. Omdat onze professionele en ervaren medewerkers niet alleen alle kennis en kunde in huis hebben, maar ook het beste zijn uitgerust met alles wat nodig is. Om te beginnen met de flexibele en waterdichte camera die zo compact is dat deze werkelijk overal komt. De blokkade kan uiteraard vlak onder de afvoer zitten (dit is vaak het geval), in de zwanenhals (een kwetsbare plaats voor verstoppingen) maar tevens dieper of zelfs veel dieper. Dan komt de camera van pas!

Niet alleen zuignappen en vloeistoffen (hoewel wij dit in slechts uiterste gevallen gebruiken), maar ook veren die overal kunnen komen. Ook kunnen wij sifons of andere buizen ter plekke leegmaken en indien nodig zelfs vervangen.

Wij werken snel en verantwoord

Omdat we niet alleen nauwkeurig werken maar ook efficiënt, zodat we juist tijd en geld besparen. Na afloop terugkomen voor het afwerken is niet nodig. Bovendien kunt u tevens een beroep doen op uw verzekering. Uiteraard heeft u garantie op de reparatie (standaard één maand). Aarzel daarom niet om bij elke verstopte afvoer snel een beroep op ons te doen. Dit kan wel 7 dagen per week!
Bel: 06-28791793