Afvoer verstopt cement?

Een van de meest hardnekkige afvoerverstoppingen: cement in de afvoerleiding

Het komt altijd ongelegen, een verstopte afvoer, waar en wanneer dan ook. De afvoer kan op diverse plaatsen verstopt zijn, maar ook op verschillende manieren met diverse materialen. Een ervan is cement.

afvoer verstopt cement

Hoe cement in de afvoer komt of hoe deze verstopping kan veroorzaken?

Vooral nieuw gebouwde huizen en panden, panden waarin een verbouwing plaatsvindt of recent heeft plaatsgevonden, waar gewerkt wordt aan de riolering e.d. of kleine zaken, een nieuw fonteintje etc. Ook flats zijn er gevoelig voor. Cement zal verharden en voor lastige ophopingen zorgen waar door een gedeeltelijke of gehele verstopping ontstaat. Geen nood, waar het ook zit en op welk tijdstip dan ook, wij verhelpen het!

Opsporen van de locatie van de cementverstopping

Met behulp van de camera en andere technieken kunnen wij precies ontdekken waar de verstopping zich bevindt, ook als er meerdere ophopingen zijn van cement.

Het verwijderen van het cement uit de afvoerleiding

Tja, hoe moet dat? Het is inderdaad niet waarschijnlijk dat het cement opgelost kan worden.
In principe komt daar een machine voor in aanmerking, met de zogenaamde ‘cementhamer’, voor het riool. Indien de plaats goed bereikbaar is, kan het ook gebikt worden. Maar als dat allemaal niet voldoende is, dan kunnen onderdelen gedeeltelijk of geheel vervangen worden. Cement is idd hard en kan op langere termijn voor nog veel meer schade veroorzaken.

De beste oplossing voor het verhelpen van cementverstoppingen

Wij denken met elke situatie en plaats mee, daarom zijn we flexibel. Wij zijn tevens flexibel als het gaat om tijden, u kunt altijd op ons rekenen. Wij informeren u volledig over de toestand en de mogelijkheden, ook als het gaat om de rekening achteraf. Een volledig overzichtelijke gang van zaken en een permanente oplossing, dat is wat wij doen.

Wilt u direct contact? Bel ons dan op het onderstaande telefoonnummer.

Bel: 06-28791793