Afvoer verstopt camera?

Uw verstopte afvoer laten inspecteren met een camera

De afvoer verstopt, het kan altijd en overal. Tijdelijke oplossingen of chemische middelen lossen het probleem uiteindelijk niet permanent op. De vraag is met welk materiaal de afvoer verstopt is en tevens hoe het daar terecht komt.

afvoer verstopt camera

Een afvoerverstopping kan de meest uiteenlopende oorzaken hebben

Daarom is het van groot belang dat de locatie van de verstopping uiterst zorgvuldig worden vastgesteld en tegelijkertijd wat de boosdoener is, zoals cement, bladeren, vaatwastabletten, zout, vet, zand, papier, zeep en andere zaken die niet of slechts in kleine mate in het riool thuis horen. Gaat het om riolering dan kunnen ook boomwortels en andere externe zaken de oorzaak zijn. Ook de conditie van de leidingen speelt mee, als deze verouderd zijn en/of slijtage vertonen. Vandaar dat wij de modernste gereedschappen hebben, waaronder de camera!

Kijken waar de verstopping zich bevindt in de afvoerleiding

Nogmaals, plaats en materiaal is van belang. Het is zinloos om vloeistoffen of prikstokken te gebruiken als je nog niet weet waar er wat aan de hand is. Vaak zit een verstopping in de zwanenhals, ofwel de sifon. Lastig te zien en te behandelen, maar daarom hebben wij de camera. Deze is ook passend voor nauwere leidingen, zodat het inderdaad vrijwel overal mogelijk is. Deze komt daadwerkelijk altijd overal zodat we zien wat het is, waar het zit en hoe het verwijderd, schoongemaakt of opgelost moet worden. De camera meet zelfs afstanden onderweg, zodat er geen twijfel bestaat over de plaats waar het euvel zich bevindt. Vervanging is uiteraard ook een optie, indien er geen andere mogelijkheid is.

Vervanging/reparatie van de afvoerleiding

Is dit inderdaad aan de orde, dan doen wij dit snel en effectief, wij hebben altijd de noodzakelijke artikelen bij de hand. Wij houden het overzichtelijk. Onze rekeningen zijn dit eveneens, dus maak daarom gebruik van onze perfecte en betaalbare service.

Neem vandaag nog contact met ons op en onze specialist is zo snel mogelijk bij u ter plaatse.

Bel: 06-28791793