Afvoer verstopt borrelen?

Hoort u een borrelend geluid uit uw verstopte afvoer komen?

Een verstopte afvoer geeft al ergernis, maar als het ook nog gaat borrelen, dan wordt het pas echt irritant. Constant lawaai wat mensen uit de slaap houdt en andere narigheden. Zeker als het gaat om flats of appartementencomplexen is dit nog extra vervelend. Daarom, laat het snel en vakkundig behelpen. Het borrelen kan veroorzaakt worden door de verstopping, of omdat de beluchter verstopt zit of op andere wijze niet goed functioneert.

afvoer verstopt borrelen

De oorzaak van de verstopping

Verstopte afvoeren zijn aan de orde van de dag. Vooral omdat er zaken in de leidingen komen die er niet thuishoren. Toch gebeurt het constant, al dan niet opzettelijk. Het kan overal en altijd voorkomen, daarom is deskundige hulp onmiskenbaar. Het begint namelijk al met het vaststellen waar de oorzaak zich precies bevindt en bovendien wat de oorzaak precies is. Op het dak van het huis of de garage/schuur, kan er van alles in de regenpijp belanden. Ook buiten, het putje in de tuin, kan er veel inkomen, zoals zand of bladeren.

Wij maken inzichtelijk waar de verstopping zich bevindt

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om de localisatie van de verstopping. Met behulp van de camera komen we werkelijk overal, ook onder de vloer, ook in appartementencomplexen, kelders en andere ontoegankelijke plekken. Zelfs de afstand wordt zorgvuldig uitgekiend. Maar bij borrelen komt er uiteraard meer bij kijken. We ontdekken of, waar en hoe er een beluchter is. Ook kunnen er andere zaken aan de orde zijn, lekkage in leidingen of gewoon slijtage.

Wegnemen van de verstoppingsoorzaak

Oplossen of weghalen is niet altijd gemakkelijk. Bovendien gaat het ook om het probleem met het borrelen. Daarom moet zorgvuldig worden nagegaan wat zowel de verstopping en/of het borrelen veroorzaakt. Met behulp van het modernste materiaal lossen wij de hele klus voor u op. U als huiseigenaar, beheerder of zelfs in het riool van de gemeente. Dan is het helemaal goed, de afvoer loopt door en u bent verlost van het lawaai!

Wilt u direct een expert laten langskomen?

Schakelt u dan ons gespecialiseerde team in! Wanneer u contact opneemt per telefoon kunnen wij meteen een afspraak met u inplannen.

Bel: 06-28791793