Afvoer verstopt bladeren?

Is de afvoer verstopt geraakt door bladeren?

De vallende herfstbladeren zijn mooi, maar ook lastig. Op de treinrails, op de stoep waardoor het glad wordt en jawel, ze kunnen voor verstopping zorgen. Behalve het ongemak en de stank, kan het ook nog overstromingen geven of kapotte leidingen. Voorkomen is beter dan genezen, daarom kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunnen de bladeren ook in het riool belanden, zelfs in grote getale, met alle gevolgen van dien!

afvoer verstopt bladeren

Het verhelpen van een verstopping veroorzaakt door bladeren kan een lastig karwei zijn

Het leven is vol van onaangename zaken, waaronder een verstopte afvoer, voor woningen, appartementen, openbare gebouwen zoals winkels, kantoren en fabrieken. Bladeren kunnen op allerlei manieren binnenkomen, op allerlei plekken. In de regenpijp, via het dakgoot, in de schuur, garage of zelfs het huis. Of het in buizen komt of in het riool, het kan verstoppingen veroorzaken en bovendien overstromingen.

Opsporen van de oorzaak

Met de deskundige en ervaren blik van professionele mensen die uitgerust met de meest professionele hulpmiddelen. Indien er een camera voor nodig is, zeker als het gaat om riolering, zorgen wij hiervoor! De locatie is belangrijk. Een blad kan op een bepaalde plek meer schade veroorzaken dan meerdere bladeren op een andere plaats.

Obstakels wegnemen

Wij lossen het in alle opzichten voor u op, van A tot Z. Van het localiseren tot verwijderen en uiteraard testen of alles daadwerkelijk ontstopt is. Met het juiste gereedschap is het mogelijk om bladeren te verwijderen zonder dat een buis of pijp wordt geschaad. Zelfs oplossen of kleiner maken is mogelijk. Met een doodgewone prikstok of als het nodig is met andere zaken.

Opgeruimd staat netjes

Zorgeloos gebruik maken van alles, buizen, riolering en wat dan ook. Ook heeft u garantie op het karwei, zodat u de rest van de herfst geen zorgen meer hebt.

Laat vandaag nog de verstopte afvoer ontstoppen

Met ons professionele materieel zijn de bladeren in een mum van tijd uit uw afvoerleiding verdwenen. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail.

Bel: 06-28791793