Afvoer verstopt beluchting?

Is de afvoer van de beluchting verstopt?

In leidingen, slangen en andersoortige producten bevindt zich een apparaat of hulpmiddel om lucht toe te voegen. De klep zorgt ervoor dat de lucht wordt teruggezogen en voorkomt dat er vieze rioollucht door de afvoer terug wordt geblazen. Daarom kan verstopping voor ernstige hinder zorgen, maar wij zorgen voor een oplossing!

afvoer verstopt beluchting

Verstopping laten verhelpen door een expert

Een verstopping kan altijd overal zijn, dus ook in de belichting. In uw woning, kantoorruimte of winkel, dit kan flink overlast geven, zoals de stank. Het laatste wat u nodig heeft, zeker in een openbare ruimte. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat dit ongemak snel wordt verholpen, ook als de beluchter op een moeilijk bereikbare plaats is en tevens als er elementen of de hele luchter moet worden vervangen.

De locatie van de beluchter

De beluchter kan zich op allerlei plekken bevinden. In de zwanenhals bijvoorbeeld, maar zeker als het om een ouderwetse gaat, kan deze ook bij de schoorsteen of het dak van de schuur zitten, zodat de lucht naar buiten wordt geblazen. Andere plekken zijn het pvc huisje of tussen het orgel van de de leiding. Zo kan de beluchter

Een grondige inspectie op de plaats van de beluchter

Onze service omvat uiteraard het gehele karwei. Niet alleen het ontstoppen van de beluchter, of het vervangen van het klepje. De plaats en het functioneren van de beluchter worden kritisch bekeken. De beluchter kan soms op een betere plek, waar het eenvoudiger is om de klep te vervangen. Ook ouderwetse systemen worden door ons snel en vakkundig vervangen en eventueel herplaatst.

Standaard een maand garantie

Als het goed is heeft u snel plezier van het nieuwe systeem. Mocht er toch iets verkeerd zijn, dan kunt u uiteraard een beroep doen op de garantie en wordt het euvel alsnog verholpen. Toch, zelden gaat het verkeerd. Of het gaat om het verhelpen van een verstopping in de beluchter, een nieuwe klep of vervanging, onze vakkundigheid kent geen grenzen.

Voor meer informatie en voor direct contact belt u het onderstaande telefoonnummer.

Bel: 06-28791793