Afvoer verstopt badkamer?

Last van een verstopte afvoer in de badkamer

De badkamer, een intensief gebruikte ruimte en waar watergebruik en hygiëne van het grootste belang zijn, kan ernstig hinder geven in het leven van de bewoners bij een verstopping. Douchen, wassen bij de wastafel, het toilet of bad gebruiken, het is allemaal niet vanzelfsprekend meer.

afvoer verstopt badkamer

Het opsporen van de verstoppingsoorzaak

Uiteraard moet de verstopping zorgvuldig gelocaliseerd worden. Met ons professioneel gereedschap, wij kunnen zelfs gebruik maken van een camera, is de kern van het probleem snel te zien. Daarnaast hebben wij het juiste gereedschap om de oorzaak van de verstopping vakkundig te verwijderen en/of op te lossen.

Voor eens en altijd deze verstopping opgelost zien

De verstopping wordt behandeld en bovendien, indien nodig, hebben wij vervangend materiaal voor buizen of waterleiding, al naar gelang wat nodig is. Wij gebruiken geen middelen die schade of slijtage kunnen veroorzaken op langere termijn. Bovendien kunnen wij verstoppingen in de toekomst voorkomen, zoals een extra filter of een afvoerputje in de douche, wastafel of bad. Ook heeft u garantie op de ontstopping, voor als er achteraf opnieuw een verstopping ontstaat.

Gevolgen voor uw wasmachine

In verschillende woningen heeft ook de wasmachine een plek in de badkamer, mede daarom moet verstopping zo snel mogelijk definitief verholpen worden, anders loopt ook het dagelijks leven vast. Snelle handelingen en ook het voorkomen van meer schade, zoals overstromingen, is van het grootste belang.

Vakkundige aanpak

Onze professionele medewerkers gaan uiterst beslagen ten ijs. U kunt de klus met een gerust hart aan hen overlaten. Beter een keer professioneel, dan diverse keren zelf proberen om de verstopping te verhelpen. We letten ook nog op eventuele andere obstakels en kunnen hierdoor ook leed voorkomen.

Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar

Vraag naar onze mogelijkheden en een prijsopgave, geheel vrijblijvend! Wij horen graag van u.
Via het onderstaande telefoonnummer kunt u contact met ons opnemen.

Bel: 06-28791793