Afvoer verstopt appartement?

Afvoer verstopt in uw appartement?

Uiteraard is het onhandig als een afvoer ontstopt is, maar dit geldt zeker voor een appartement. Waar de oorzaak zich precies is vaak onduidelijk en het kan natuurlijk ook de afvoer van de andere appartementen verhinderen, waardoor een domino effect ontstaat en wellicht meer schade.

afvoer verstopt appartement

Wend u zich tot de professional

Zeker als het gaat om een appartement, dan heeft u een professionele ontstopper nodig. De gebruikelijke vloeistoffen zijn slecht voor de leidingen en als u zelf aan de slag gaat maakt u wellicht nog meer schade, zelfs aan meerdere appartementen. Met ons professioneel gereedschap ontdekken wij snel waar de verstopping zich bevindt en hoe het te verwijderen.

Overal en altijd beschikbaar

Wij komen door het hele land en bovendien op de door u gewenste tijdstippen. Een verstopte afvoer kan veel ongemak geven en u hinderen in het dagelijks leven. Hoe eerder het is verholpen, hoe beter het voor iedereen het is, zeker als het om een appartement gaat, of meerdere zelfs. Ons vakkundig personeel rijdt snel voor.

Als u iets doet, doe het dan goed

Wees zuinig op de afvoer in uw eigen appartement en die van anderen. Of u als huismeester of verhuurder. Wij werken vlug en efficient tegelijk. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Uiteraard heeft u ook garantie op de reparatie, zodat u met een gerust hart achterblijft.
Wij klaren de gehele klus, als er nieuwe onderdelen nodig zijn, zorgen wij hier eveneens voor.

Heldere tarieven

Wij berekenen zorgvuldig wat de kosten van de klus zijn, zonder onaangename verrassingen achteraf. Veilig, vlug en voordelig, dat is ons devies. Tob daarom niet langer met een verstopte afvoer in uw appartement. Wij weten het op te lossen. Via het onderstaande telefoonnummer kunt u contact met ons opnemen,

Bel: 06-28791793