Afvoer toilet verstopt

Afvoer toilet verstopt?

Een verstopt toilet is de meest voorkomende verstopping. Vaak wordt deze veroorzaakt door papierresten in de leiding, maar het komt ook voor dat een toiletblokje in de afvoer is gevallen. Een toiletverstopping wordt als de meest vervelende verstopping ervaren en wij begrijpen dan ook dat u zo snel mogelijk hierbij geholpen wilt worden. Het ontstoppen van de toiletafvoer is met onze moderne ontstoppingsmachines in korte tijd voltooid.

afvoer toilet verstopt

Tip: Gebruik bij een toiletverstopping eerst de plopper voordat u een expert inschakelt.

Mocht de methode met plopper niet de oplossing bieden, dan kunt u de leiding door ons professioneel laten ontstoppen. Dit biedt u het voordeel dat de leiding gereinigd wordt en de verstoppingsproblemen voor langere tijd verholpen zullen zijn.

Effectieve ontstoppingsmethode voor uw toiletafvoer

Bij het ontstoppen van een toiletafvoer staan snelheid en veiligheid centraal. Wij maken geen gebruik van schadelijke ontstoppingsmiddelen, maar werken met de beste reinigingsmachines die uitsluitend op water werken. Dit is het veiligst voor uw leiding en het milieu.

Gespecialiseerd in het verhelpen van toiletverstoppingen

Wij werken meer dan 10 jaar in de ontstoppingsbranche en de meeste verstoppingen die wij hebben verholpen zijn toiletverstoppingen. U hoort van ons ter plaatse wat de oorzaak is van de verstopping en hoe wij de verstopping gaan oplossen voor u. Indien het vermoeden bestaat dat er een leidingbreuk is, dan kan er een rioolcamera-inspectie worden uitgevoerd zodat de staat van de leiding kan worden vastgesteld.

 

Ervaar de voordelen:

  • Wij zijn snel bij u ter plaatse
  • Scherpte tarieven
  • No cure, no pay!
  • U ontvangt standaard één maand garantie

 

Mogen wij uw toiletafvoer ontstoppen?

Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de toiletafvoer. Particulieren en bedrijven kunnen ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen om de toiletverstopping te verhelpen.

Indien u nu belt kunt u meteen een afspraak maken

De oplossing voor de toiletverstopping is slechts één telefoontje van u verwijderd. Via het onderstaande telefoonnummer staan wij u graag te woord en plannen meteen een afspraak in voor u op een tijdstip dat het u uitkomt.

 

Bel: 06-28791793