Afvoer ontstopper werkt niet?

Werkt de afvoer ontstopper niet voor u?

De afvoer is verstopt, een lastig gegeven. Zeker als om deze reden de vaatwasser, wasmachine, het toilet, de douche, de wastafel, het ligbad of de gootsteen niet kan worden gebruikt. Om maar niet te spreken van de regenpijp, dit kan tevens een overstroming geven. Dit geldt uiteraard ook voor de andere zaken in de andere ruimtes.

afvoer ontstopper werkt niet

Hoe de afvoer ontstopper gebruikt dient te worden

Het is zeker het proberen waard met een goede ontstopper/zuignap. Zeker als de plek van de ontstopping vlak onder de afvoer zit heeft deze een goede kans van slagen. Ook als het materiaal niet al te vast is en niet heel erg kleeft.

Een plek waar de zuignap vaak goed werkt is het toilet. De verstopping hier wordt meestal veroorzaakt door een te grote hoeveelheid toiletpapier, teveel ontlasting en/of vochtig w.c. papier. Dit is allemaal niet te vast en niet te kleverig, dus de zuignap kan dienst doen. Doe dit een aantal keer achter elkaar.

Indien de afvoer ontstopper (plopper) niet werkt

Als deze niet werkt, moeten er andere maatregelen worden genomen. Gelukkig zijn er tal van opties, waaraan u wellicht nooit gedacht heeft. Wij hebben voor u op alle tijdstippen op de dag en nacht een aantal goede gereedschappen waardoor u van de last af bent. Met behulp van de hoge druk spuit bijvoorbeeld, dit werkt ook in kleinere leidingen. Wij weten hoe deze naadloos kan worden aangesloten op elke leidingsbuis.

Het losdraaien van de sifon (zwanenhals), kan ook al helpen om de verstopping te verwijderen, dit is net het beetje extra wat nodig is. Bovendien kan deze ook snel en voordelig worden vervangen.

Dan zijn er nog de veren, in alles soorten en maten, net zo flexibel als de leiding zelf. Bovendien maken wij zelfs gebruik van de verenmachine.

Schakel een ontstoppingsexpert in

Daarom, mocht de ontstopper niet werken, wij helpen u er snel en vakkundig vanaf. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bel: 06-28791793