Afvoer gootsteen verstopt

Afvoer gootsteen verstopt?

Een verstopte gootsteen wordt meestal veroorzaakt door opgehoopte vetresten in de afvoer. De gootsteenafvoer is onmisbaar in de keuken en wij begrijpen dat u snel weer gebruik wilt kunnen maken van de gootsteenafvoer. Wij helpen u graag bij het ontstoppen.

afvoer gootsteen verstopt

Tip: hebt u al geprobeerd om met heet water en soda de verstopping te verhelpen? Dit is vaak een methode die uitkomst biedt bij een gootsteenverstopping.

Bovenstaande methode helpt helaas niet in alle gevallen, zoals bij een hardnekkige vuilophoping in de leiding. Met onze professionele ontstoppingsmachines is deze verstopping gelukkig in korte tijd te verhelpen.

Efficiënte ontstoppingsservice voor een betaalbare prijs

Wij bieden u het beste ontstoppingsresultaat voor een scherpe prijs. Onze ontstoppingsmethode is gericht op effectiviteit en veiligheid. Het ontstoppen van de leiding gebeurd met water dat onder hoge druk de leiding in wordt gespoten. Uw gootsteenafvoer zal doorstromen als nooit tevoren wanneer de leiding door ons is gereinigd.

Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel

Wij raden het gebruik van ontstoppingsmiddelen af. Ontstoppingsmiddelen zijn schadelijk voor uw afvoerleiding en belastend voor het milieu. Bovendien zijn ontstoppingsmiddelen duur en bieden ze vaak niet het beloofde resultaat. Iedere leiding wordt door ons milieuvriendelijk ontstopt met onze hogedrukmachines die uitsluitend gebruik maken van water.

Een vertrouwd adres voor het verhelpen van gootsteenverstoppingen

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden gootsteenverstoppingen verholpen. Wij sporen de oorzaak van de verstopping snel voor u op en bieden u een duurzame oplossing. Mocht de leiding een breuk vertonen dan kunnen wij de leiding voor u vervangen.

De voordelen op een rij:

  • Spoedservice: 24/7 bereikbaar
  • Lage tarieven
  • Geen oplossing? Dan betaalt u niets!
  • Op iedere verstopping zit één maand garantie

 

Mogen wij u van dienst zijn bij het ontstoppen van de gootsteenafvoer?

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om de verstopping te verhelpen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dan kunt u het onderstaande telefoonnummer bellen.

 

Bel: 06-28791793