Afvoer douchegoot verstopt

Afvoer douchegoot verstopt?

Het overkomt iedereen wel eens dat de douchegoot verstopt raakt. Een douchegoot verstopping wordt vaak veroorzaakt door kalk en haren. Na verloop van tijd raakt de afvoerleiding steeds meer dicht geslipt.

Om deze verstopping te verhelpen is een professionele aanpak nodig. Wij kunnen u van dienst zijn om de verstopping snel en duurzaam te verhelpen. U zult snel weer zonder overstromingen kunnen gebruik maken van de douche.

afvoer douchegoot verstopt

Uw douchegoot laten ontstoppen voor een vaste lage prijs

Een afvoerverstopping laten verhelpen hoeft niet duur te zijn. Wij hebben de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in technieken die ons helpen de ontstoppingswerkzaamheden sneller uit te voeren. Dit voordeel in tijd ziet u terug in de lage prijs.

Vermoedt u dat de leiding een breuk vertoond?

Dan is het mogelijk om door ons een camera inspectie uit te laten voeren in de leiding. U kunt dan samen met ons de staat van de leiding inspecteren en het lek direct bekijken op het beeldscherm. Indien er een reparatie noodzakelijk is kunt u de leiding door ons laten vervangen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten afvoerproblemen.

 

De veiligste ontstoppingsmethode voor uw douchegoot en het milieu

Wij maken gebruik van hoogwaardig ontstoppingsmaterieel en garanderen u een veilige behandeling voor uw leiding. Tijdens onze werkzaamheden werken wij niet met schadelijke ontstoppingsmiddelen zodat schade aan de afvoerleiding en het milieu wordt voorkomen.

 

Voordelen als u ons inschakelt:

  • Zeer snel bij u ter plaatse
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  • No cure? No pay!
  • Gratis één maand garantie

 

Wilt u direct aan afspraak maken?

Wij helpen u vandaag nog om van die vervelende verstopping af te komen. Indien u nu belt met het onderstaande telefoonnummer kunt u direct een afspraak inplannen met een servicemedewerker. Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Bel: 06-28791793