Afvoer douchebak verstopt?

Afvoer douchebak verstopt?

Het komt bij iedereen wel een keer voor dat het water in de douchebak moeilijk, of helemaal niet meer doorloopt. Een douchebak verstopping wordt vaak veroorzaakt door haren en kalk in de leiding. Gelukkig is deze soort verstopping in korte tijd op te lossen met onze ontstoppingsmachines.

Wij helpen u graag bij het verhelpen van de douchebakverstopping. Het is een verstopping die wij dagelijks tegenkomen. U zult snel weer zonder problemen gebruik kunnen maken van de douche. Particulieren en bedrijven kunnen ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen bij het oplossen van verstoppingsproblemen.

afvoer douchebak verstopt

Douchebak laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

 

Bij het ontstoppen maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Doordat wij hebben geïnvesteerd in hoogwaardig ontstoppingsmaterieel wordt de tijd die nodig is voor het ontstoppen van de leiding verkort. Hierdoor kunnen wij tarieven hanteren die lager liggen dan bij de concurrent.

Het veiligste voor uw sanitair en het milieu

Wij maken gebruik van de beste ontstoppingsmachines die garant staan voor een veilige behandeling van uw sanitair. Daarnaast is het van belang te melden dat wij geen gebruik maken van schadelijke ontstoppingsmiddelen waardoor schade aan het milieu wordt voorkomen. Afvalresten die uit de leiding worden gehaald tijdens het ontstoppen worden op verantwoorden wijze weggevoerd.

Van ontstoppen tot de aanleg van afvoerleidingen

U kunt ons benaderen voor alle soorten afvoerwerkzaamheden. Onze jarenlange ervaring biedt u de expertise die nodig is om de meest hardnekkige verstoppingen te verhelpen en leidingen op duurzame wijze aan te leggen. Mocht tijdens het inspecteren van de afvoer blijken dat uw afvoer een breuk vertoond, dan kunnen wij u dus ook van dienst zijn bij het vervangen van de leiding.

Een aantal kenmerken van onze dienstverlening op een rij

 

  • Indien u vandaag belt u kunt dezelfde dag nog geholpen worden. Wij streven er naar om binnen 2 uur bij u ter plaatse te zijn.
  • Wij staan altijd voor u klaar: 24 uur per dag en 7 dagen per week.
  • Geen oplossing? Geen betaling!
  • U ontvangt standaard één maand garantie op ons geleverde werk.

Vandaag nog de verstopte douchebak laten ontstoppen?

U kunt dan het beste telefonisch een afspraak inplannen met één van onze servicemedewerkers. In korte tijd zult u weer zonder problemen gebruik kunnen maken van de douche. Via het onderstaande telefoonnummer kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

 

Bel: 06-28791793