Afvoer bad verstopt?

Afvoer bad verstopt?

Loopt het water moeizaam, of helemaal niet, door de afvoer? U raadt het al, dan is de afvoer van uw bad is verstopt. De afvoer van een bad raakt vaak verstopt door vuil en haren. Gelukkig is deze soort verstopping eenvoudig voor u op te lossen.

Tip: hebt u al geprobeerd om met een plopper de afvoer te ontstoppen? Dit wil vaak helpen.

De plopper kunt u inderdaad als eerste proberen, maar professioneel de leiding laten ontstoppen biedt u het voordeel dat de leiding direct gereinigd wordt en de verstopping voor langere tijd is verholpen.

afvoer bad verstopt

De beste ontstoppingsmethode voor uw badafvoer

Wij bieden u een veilige en effectieve ontstoppingsmethode voor de afvoer van uw bad. De leiding wordt onder hoge druk gereinigd. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van water. Zo raakt uw leiding niet beschadigd en wordt het milieu niet belast.

Jarenlange ervaring in het verhelpen van verstoppingen

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden verstoppingen verholpen. Ons ervaren team is hierdoor in staat om in korte tijd de oorzaak van de (meest complexe) verstopping vast te stellen en uw verstopte badafvoer zeer snel te kunnen ontstoppen.

 

Voordelen:

  • Snel ter plaatse
  • Voordelige tarieven
  • No cure, no pay
  • Standaard één maand garantie

 

Mogen wij uw badafvoer ontstoppen?

De snelste manier om van afvoerverstopping af te komen is door ons in te schakelen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, omdat verstoppingen op de meest vervelende momenten kunnen optreden en wij begrijpen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden.

Bel direct voor een afspraak

Wacht niet te lang met het laten verhelpen van de verstopping en geniet vandaag weer van een badafvoer die goed doorloopt. U kunt ons bereiken door het onderstaande nummer te bellen. Zo kunt u direct een afspraak inplannen met een servicemedewerker.

Bel: 06-28791793